Petrolul joacă sâmbătă, de la ora 18.00, cu AFC Brebu, pe stadionul Ilie Oană,  meci la care lupii speră să doboare recordul din precedentul joc acasă, de 6.200 de spectatori plătitori.

Până acum, s-au vândut aproape 800 de abonamente.

De astăzi au început să fie comercializate, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”,  tichetele pentru confruntarea cu AFC Brebu, acestea fiind disponibile, în paralel, şi în reţeaua Eventim, prin magazinele partenere ale companiei de ticketing. Astăzi şi mâine, casa de bilete este deschisă în intervalul 10.00 – 17.30, iar sâmbătă până la ora de start a întâlnirii, oficialii petroliştilor pregătind şi câteva surprize pentru spectatori. Astfel, la pauza întâlnirii vor fi acordate câteva premii, în urma unei trageri la sorţi la care vor participa posesorii de bilete sau abonamente.

 

Preţul biletelor pentru meciul de sâmbătă este de 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna II, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

Lista magazinelor partenere Eventim, de la care, pentru a evita aglomeraţia de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, vă puteţi procura tichetele de  acces:

Germanos Ploiesti 2 - B-dul Republicii - Str. Sinaii , nr 9E, parter

Germanos Ploiesti 3 - P-ta Victoriei nr. 4, CC Vest, Ploiesti

Humanitas – Ploiesti - Piata Victoriei, nr. 3

OMV Ploieşti 1 - Bulevardul Republicii 190

OMV Ploieşti 2 - Şoseaua Vestului

Orange shop Ploieşti - P-ta Victoriei, nr. 7, bl. A-Est, Ploiesti

Orange shop Ploieşti Republicii - B-dul Republicii, nr. 118, bl. 15C , parter

Vodafone Ploiesti 1 - Str. Vasile Milea, nr. 6

Vodafone Ploiesti Mall - Piata Victoriei,nr 1, Mall Shopping Center

Vodafone Ploiesti Omnia - Bl. Republicii Nr 15

Vodafone Store Ploiesti - Piata Victoriei, Nr. 3, Bloc Unirea