Conducerea Clubului Sportiv Municipal este hotărâtă să ia măsuri după rezultatele negative înregistrate în ultima vreme, atât la fete, cât şi la băieţi.

Fetele au pierdut astăzi la Roman cu scorul de 24-31. A fost cel de-al doilea eşec la rând, iar CSM Ploieşti a pus serios în pericol realizarea obiectivului, calificarea în cupele europene.

Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal, nu va sta cu mâinile în sân. Acesta anunţă sancţiuni şi pune accent pe două probleme esenţiale: conducerea s-a zbătut pentru salariile jucătoarelor la Consiliul Local şi, a doua, instituţia pe care o conduce nu poate tolera risipirea banilor investiţi în echipele de handbal.

“Trebuie să ştiţi că s-au făcut eforturi deosebite cu echipa de handbal feminin. Am avut grijă să mergem la Consiliul Local pentru ca sportivele să-şi primească banii. Am avut meci cu Braşov şi ne-au bătut acasă, în condiţiile în care au un buget cu 40 la sută mai mic! Acum, la Roman, promiseseră că se vor revanşa. Nimic! Au pierdut iarăşi. Vor fi sancţiuni, vom da amenzi. Sunt în joc banii publici, sunt banii ploieştenilor. Primăria trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar, iar banii pe care-i avem trebuie cheltuiţi cu mare atenţie şi nu putem tolera să fie irosiţi!”, ne-a declarat directorul CSM Ploieşti.

Acesta a menţionat că şi echipa băieţilor este pasibilă de sancţiuni. Băieţii sunt pe antepenultimul loc în clasament. “Vom avea comisie la handbal masculin luni, apoi vom face şi la fete şi vom comunica măsurile”, a mai spus Cezar Stoichiciu.