Lupii au profitat de faptul că terenurile din judeţ s-au mai uscat şi au organizat, marţi după-amiază, un joc şcoală cu selecţionata grupelor de juniori A şi B din cadrul clubului. Meciul s-a disputat pe terenul doi al stadionului „Conpet” şi, bineînţeles, a avut un caracter specific, antrenorul Constantin Schumacher intervenind şi oprind jocul atunci când a considerat că este necesar pentru a le trasa elevilor săi anumite indicaţii, scrie fcpetrolul.ro.

Au evoluat toţi jucătorii de echipa mare, cu excepţia lui Stana, care s-a antrenat separat din cauza unor probleme medicale.

După antrenamentul de dimineaţă, pe care lupii l-au efectuat în sala de forţă de la stadionul Ilie Oană, Michele Paolucci şi Bogdan Gavrilăm care şi-au aniversat, la finalul săptămânii trecute, ziua de naştere, au avut parte de un cadou-surpriză, venit din partea staffului tehnic şi a coechipierilor lor. Fiecare a primit, astfel, câte un tricou de joc personalizat, care să marcheze momentul festiv, însoţit de urarea „La mulţi ani!”.