Fără victorie în actuala stagiune, dar veniţi după un joc bun cu Pandurii, fotbaliştii antrenaţi de Tibor Selymes stau, în mod normal, să explodeze. În sensul bun al cuvântului. Ar fi bine ca primul succes să fie obţinut la Cluj. N-ar fi nici prea târziu şi ar şi conta şi ca puncte obţinute în deplasare.

Selymes ştie că timpul nu lucrează în favoarea lupilor şi-şi simte jucătorii. A discutat cu ei şi speră că Petrolul va obţine victoria la Cluj.  

“Băieţii simt presiunea faptului că încă n-au reuşit să câştige, dar am avut discuţii cu ei şi le-am spus că trebuie să continuăm să creştem în joc şi, atunci, vor veni cu siguranţă şi victoriile. Din păcate, încă facem greşeli, trebuie să căutăm să le eliminăm, iar în momentul în care vom reuşi asta, atunci eu spun că ne vom lupta de la egal la egal cu orice adversar din Liga I. Avem nevoie de o victorie şi pentru a trece pe plus în clasament şi de a scăpa de povara ultimului loc”, a spus Tibor Selymes, pentru fcpetrolul.ro. “La Cluj va fi, cu siguranţă, un meci foarte dificil, pentru că CFR-ul are o echipă valoroasă, cu jucători de calitate, mare parte dintre ei evoluând de mult timp împreună. În schimb, noi nu avem, încă, un grup omogen, abia acum ne-am format lotul. Dacă am fi fost cu toţii încă de la începutul pregătirilor, atunci, cu siguranţă, am fi avut un alt parcurs în primele etape”, a adăugat tehnicianul “galben-albaştrilor”.

Partida dintre CFR şi Petrolul începe astăzi la ora 19.30 şi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Istvan Kovacs (Carei) – Marius Marchidanu (Brăila) şi Florin Păunescu (Rm. Vâlcea). Arbitru de rezervă a fost delegat Florin Mazilu (Satu Mare), iar observatori au fost desemnaţi Sorin Boca (Iaşi) şi Romulus Gabor (Hunedoara).