Jocul penibil făcut de petrolişti pe Arena Naţională, în returul semifinalei cu FCSB, a provocat supărare mare în rândul suporterilor care au făcut deplasarea la Bucureşti.

Mai mulţi jucători s-au dus,la final, să salute galeria, însă fanii s-au întors iniţial cu spatele. Apoi, unul dintre ei a aruncat o portavoce în teren. De asemenea, fanii au aruncat cu be'e de plastic, de la stgeaguri. Singurul care a rămas să discute a fost Pecanha, care a fost răsplătit cu aplauze.

Atitudinea suporterilor petrolişti nu poate fi condamnată. Spre deosebire de alte echipe, cea a Petrolului a beneficiat de sprijin constant din partea fanilor. Joi seară însă s-a umplut paharul.

Lupii au jucat nepermis de slab, dându-le şansa celor de la FCSB să obţină o victorie uşoară. “Teixeira n-a fost pe cel pe care îl ştiam. Am făcut multe greşeli individuale. Toţi jucătorii au făcut erori inadmisibile. Fotbalul înseamnă duel. Dacă tu cîştigi duelurile aeriene, atunci ai şanse. Dacă nu cîştigi nici un duel, nu ai cum să ieşi victorios. Atacanţii lor au făcut ce au vrut”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul Mircea Rednic.

Foto> sportpictures.eu