Fotbaliştii Petrolului au plecat astăzi în Turcia, pentru prima parte a stagiului centralizat din Antalya. Lupii au decolat de la Otopeni în jurul orei 10.30 şi vor ajunge pe seară în Antalya, în staţiunea Lara. se vor caza la hotelul Titanic Beach din Lara, un stabiliment de 5 stele.

Primul cantonanament se va încheia pe data de 30 ianuarie, urmând ca, după câteva zile libere, fotbaliştii ploieşteni să plece către aceeaşi destinaţie, pe 2 februarie. Stagiul se termină pe data de 13 februarie.

În tot acest timp, lupii vor disputa şapte partide de verificare, după următorul program:

23 ianuarie: FC PETROLUL – NEFTCI BAKU (locul 3 – Azerbaidjan)

26 ianuarie: FC PETROLUL – GUANGZHOU R&F (locul 3 – China)

28 ianuarie: FC PETROLUL – PODBESKIDZIE BIELSKO-BIALA (locul 8 – Polonia)

4 februarie: FC PETROLUL – LOKOMOTIV SOFIA (locul 3 – Bulgaria)

7 februarie: FC PETROLUL – TEREK GROZNY (locul 9 – Rusia)

10 februarie: FC PETROLUL – LEVSKI SOFIA (locul 6 – Bulgaria)

12 februarie: FC PETROLUL – ŢSKA SOFIA (locul 1 – Bulgaria)

La primul stagiu de pregătire participă toţi jucătorii din lot, cu excepţia lui Juan Albin, aflat la Veracruz, Fanchone, accident, şi Gerson. În ceea ce îl priveşte pe ultimul, impresarii săi au luat legătura cu clubul ploieştean, spunând că brazilianul are o ofertă. În acest moment, cei de la Petrolul aşteaptă să fie contactaţi şi să discute concret despre termenii transferului. Gerson mai are contract încă doi ani cu FC Petrolul.  

Aşadar, din lotul pentru Antalya fac parte Pecanha, Cobrea, Bolboaşă, Beţa, Geraldo, Ipsa, Peteleu, De Lucas, Filip, Marinescu, Teixeira, Mustivar, Nepomuceno, Astafei, Tamuz, Chiriţă, Satli, Priso, Gallegos, Pastorini, Mareş, Iulian Ilie şi N’Koyi. Alcenat face joncţiunea cu lotul direct în Antalya.

Foto: fcpetrolul.ro