Înaintea jocului de campionat cu ASA Târgu Mureş, antrenorul Gheorghe Mulţescu spunea că Petrolul mai are are disputat patru finale până la sfârşitul anului. Două au fost câştigate, cu ASA, în campionat şi în Cupă, iar jocul cu Dinamo s-a încheiat la egalitate. 

Ultima finală este şi ultimul joc al turului, cel de luni, în faţa Concordiei Chiajna. O echipă care nu poate pleca de pe stadionul Ilie Oană decât învinsă.

”E ultimul meci al anului şi de aceea va fi foarte greu, va avea încărcătura unui joc decisiv. Noi ne dorim să încheiem 2014 cu o victorie şi, chiar dacă s-a acumulat oboseală, vrem neapărat să învingem. Starea terenului va juca un rol important, noi trebuie să construim şi să atacăm, însă suntem pregătiţi să obţinem toate punctele indiferent de condiţii. Şumudică este un antrenor care pregăteşte echipele să joace la siguranţă, la rezultat, dar noi evoluăm acasă, suntem favoriţi. Respect adversarul, ştiu cum joacă, dar cel mai important va fi modul în care vom evolua noi. O victorie ne poate urca pe locul secund şi vom încerca să profităm de această şansă. În ciuda oboselii, există în continuare entuziasm şi nimeni nu a intrat în vacanţă, toată lumea e concentrată la meciul de luni”, a declarat antrenorul Gheorghe Mulţescu, potrivit fcpetrolul.ro.

Tehnicianul nu va putea miza pe Fanchone, Marinescu, Priso şi Gerson, în timp ce Geraldo este incert. În ziua meciului, medicul Claudiu Stamatescu va decide dacă fundaşul central este apt de joc.

Foto: fcpetrolul.ro