La peluzele stadionului Ilie Oană a fost montat un sistem video performant. Potrivit fcpetrolul.ro, 14 camere video sunt conectate la acest sistem şi, în principiu, vor înregistra cam tot ce mişcă în cele două sectoare amintite.

Iniţiativa montării sistemului de supraveghere nu aparţine clubului Petrolul, ci reprezintă o solicitare a Jandarmeriei Prahova.

Bine ar fi să prindă şi sectorul rezervat galeriei oaspete. Şi mai bine ar fi ca jandarmii chiar să ia măsuri şi împotriva galeriilor din Bucureşti, de departe mai agresive pe stadionul Ilie Oană, decât cea a lupilor.

În orice caz, prin noul circuit video, cei care se manifestă violent sau folosesc materiale pirotehnice vor fi depistaţi cu uşurinţă

“Odată cu această nouă măsură, FC Petrolul face un apel către toţi spectatorii care vin la meciuri pe stadionul ”Ilie Oană” să aibă un comportament responsabil şi să respecte cu stricteţe măsurile de ordine şi siguranţă potrivit legii”, se arată într-un comunicat al site-ului oficial al Petrolului.

Foto: fcpetrolul.ro