Min.91: Final de meci: Petrolul- Ceahlăul 2-0!

Min 90: SCHIMBARE la Petrolul: Iese Tamuz şi intră IPSA

MIN 87: GOOOOOOL PETROLUL! Albin îi pasează lui TAMUZ, acesta driblează doi adversari de-a latul careului şi şutează imparabil, la vinclu! Petrolul - Ceahlăul 2-0!

Min 85: Filip centrază perfect pentru Tamuz. Atacantul Petrolului nu reuşeşte să reia cu capul din poziţie ideală!

Min 81: SCHIMBARE la Petrolul. Astafei părăseşte terenul în aplauzele suporterilor şi-i lasă locul lui NEPOMUCENO.

Min 78: Dublă ocazie la poarta Ceahlăului! Tamuz şutează violent, însă Calancea reuşeşte să scoată! Imediat, torpila lui Satli loveşte plasa laterală!

Min 78: SCHIMBARE la Ceahlăul. A ieşit Tăbăcariu şi a intrat PAVEL!

Min 75: Ocazie uriaşă pentru Petrolul! Astafei traversează careul cu mingea la picior şi i-o aşează lui Filip. Mijlocaşul Petrolului trage din poziţie bună, peste poartă!

Min 74: Dumitraş este sancţionat cu galben pentru un fault la Teixeira, la marginea careului, în partea stângă. Teixeira execută în forţă, iar Albin reia din cădere, cu capul, peste poartă!

Min 70: SCHIMBARE la Ceahlăul: A ieşit Chitoşcă şi a intrat MARGINĂ.

Min 66: Teixeira vede cartonaşul galben.

Min 65: Fază frumoasă a Petrolului! Albin îi aşează mingea lui De Lucas la 16 metri, însă şutul acestuia este deviat în corner.

Min 60: Alcenat centrează în forţă în faţa porţii, dar Tamuz nu ajunge la întâlnirea cu mingea!

Min 58: Lupii pleacă frumos în atac, dar Satli întârzie centrarea. Mingea trimisă, până la urmă, în careu, de Teixeira, este reţinută de portar.

Min 55: Jocul s-a schimbat! Ceahlăul este tot mai prezentă în jumătatea Petrolului. Pecanha are o intervenţie de excepţie la şutul lui Popadiuc! Ocazie mare a nemţenilor! Şi, la cornerul rezultat, Marc trece pe lângă minge la doi metri de poarta goală!

Min 53: Primul şut pe poarta Petrolului. Ştefănescu trage de la 25 de metri, Pecanha reţine în doi timpi.

Min 47: O luăm de la capăt! Astafei centrează în faţa porţii, mingea ajunge la Satli. Acesta încearcă un dribling şi pierde mingea!

Min 46: A început repriza secundă.

Min 46: SCHIMBARE la Petrolul. A ieşit Priso, la pauză, şi a intrat ALBIN! Şi Ceahlăul a efectuat o schimbare. A ieşit Gheorghiu şi a intrat POPADIUC

Min 45+1: Finalul primei reprize. Petrolul - Ceahlăul 1-0, după 45 de minute în care oaspeţii n-au contat.

Min 45: Fază superbă reuşită de petrolişti! Astafei şi Alcenat combină pe dreapta, mingea ajunge la Priso, în careu, iar mijlocaşul o scoate la 16 metri pentru De Lucas. Spaniolul şutează puternic, mingea trece la câţiva milimetri de bara din stânga lui Calancea!

Min 44: Un jucător al Ceahlăului este semnalizat în ofsaid! Este una dintre puţinele realizări ofensive ale nemţenilor.

Min 41: Teixeira mai inventează o pasă peste apărarea Ceahlăului. Tamuz preia perfect, trimite în plasă, dar arbitrul Alexandru Vodă semnalizase poziţie de ofsaid.

Min 38: Ocazie uriaşă pentru Petrolul! Tamuz centrează în  faţa porţii, iar Astafei reia cu latul, din 5 metri, pe lângă!

Min 35: Astafei este sancţionat cu cartonaş galben pentru un fault din spate. Fotbalistul Petrolului a oprit un contraatac ce putea fi periculos.

Min 31: Lupii se joacă cu ocaziile! Alcenat îşi ridiculizează adversarii pe partea dreaptă şi centrează perfect pentru Tamuz. Atacantul încearcă însă o preluare pe piept în loc să lovească mingea cu capul şi pierde balonul!

Min 29: Cornerul este executat din nou bine de De Lucas. Astafei reia din patru metri, cu capul, de la colţul scurt, puţin pe lângă poartă! Ocazie mare!

Min 28: Lupii recuperează din nou! Teixeira îi pasează lui Tamuz, acesta driblează doi adversari şi şutează în blocaj. Avea şi varianta unei pase la Astafei.

MIN 24: GOOOOOOOL PETROLUL! Teixeira bate perfect un corner de pe dreapta, iar GERALDO înscrie cu capul, la colţul lung! Petrolul - Ceahlăul 1-0!

Min 18: Panică în careul Ceahlăului! Lupii atacă în valuri, însă, în cele din urmă, oaspeţii reuşesc să iasă cu bine. Mingea se află însă în posesia Petrolului care domină jocul fără probleme. Se joacă practic într-o singură direcţie!

Min 16: Alcenat face spectacol! A ajuns pe flancul stâng şi i-a luat la rând pe jucătorii Ceahlăului. Haitianul este oprit prin fault!

Min 15: Teixeira prindfe cadrul porţii din lovitura liberă. Gerson este aproape de a devia în poartă!

Min 13: Astafei recuperează la 30 de metri de poarta Ceahlăului, pătrunde şi este faultat de Ichim! Fundaşul oaspeţilor primeşte cartonaşul galben!

Min 10: Ocazie mare Petrolul! Teixeira îi pasează perfect lui Astafei, atacantul lupilor scapă de adversarul direct, însă şutul său este deviat peste poartă! La cornerul executat de De Lucas, Geraldo a reluat cu capul, puţin pe lângă poartă!

Min 6: Geraldo opreşte un contraatac purtat de nemţeni pe partea dreaptă şi culege aplauze din tribune. Ceahlăul a trecut cu greu de jumătatea terenului. Lupii fac pressing avansat, încercând să recupereze mingea în terenul adversarilor.

Min 5: Galeria Petrolului recurge la scandări xenofobe. Spectatorii de la tribuna a doua protestează împotriva suporterilor de la peluză şi scandează Petrolul!

Min 2: Portarul Calancea degajează greşit, Astafei recuperează, dar Ichim respinge în corner. Faza a rămas fără rezultat, defensiva Ceahlăului reuşind să îndepărteze pericolul.

Min 1: Fluier de start al partidei

 

Înaintea meciului, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria lui Mircea Neşu, decedat duminică seară.

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli - Priso, Filip, De Lucas, Teixeira - Astafei, Tamuz. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Rezerve: Bolboaşă - Peteleu, N'Koyi, Nepomuceno, Marinescu, Albin, Ipsa.

Ceahlăul: Calancea – Dumitraş, Marc, Ichim, Slavickas – Gheorghiu, Tăbăcariu – Onciu, Ştefănescu, Chitoşcă – Cârjan. Antrenor: Florin Marin

Rezerve: Jovic - Căruţă, Mândruşcă, Rusu, Pavel, Popadiuc, Margină.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) - Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe), Alexandru Vodă (Alba Iulia). 

Obs: Ionel Popa (CCA), Marin Petrache (Giurgiu).