Victoraş Astafei a făcut spectacol în meciul cu Unirea Jucu, disputat în 16-imile Cupei României. Astfaei a fost omul meciului, nu doar pentru că a marcat de două ori, dar şi pentru că a arătat o disponibilitate la effort incredibilă, mai ales pentru un fotbalist care a ratat pregătirea centralizată din vară.

Petrolul s-a impus cu 3-0 chiar dacă a avut o formaţie de start inedită, în care s-au regăsit Pastorini, Gallegos, Filip, Ipsa sau Chiriţă. Astafei cu o dublă şi NKoyi au fost marcatorii, dar scorul este mic faţă de ceea ce s-a jucat pe Cluj Arena, Petrolul putând să marcheze foarte mult.

Gallegos a jucat bine, Pastorini a fost folosit mijlocaş, deşi e jucător de atac, NKoyi a fost încântător, iar Astafei-omul meciului! Au fost elemente multe prin care Petrolul şi-a impus superioritatea, dar nu trebuie augmentată această victorie. A fost, totuşi, un meci cu Unirea Jucu.

Important a fost faptul că Petrolul a bifat o calificare lejeră în optimi şi se poate pregăti în linişte pentru meciul cu Viitorul. Unul în care lupii vor avea un adversar mai puternic, dar pe care trebuie să-l învingă.

De remarcat şi faptul că Mulţescu a purtat căşti pe toată durata partidei, la final tehnicianul recunoscând că a apelat la această metodă pentru că îi era frig!!!