Scrisoarea de intenţie trimisă, acum două zile, către Primăria Ploieşti vine ca o confirmare a dorinţei clubului de fotbal Petrolul Ploieşti de a deveni proprietar al arenei pe care îşi dispută partidele de acasă.

”Intenţia noastră este fermă şi aşteptăm acum să vedem care va fi răspunsul Consiliului Local. Ilie Oană este casa noastră şi consider că este normală această intenţie a nostră. Dar decizia va fi a Primăriei şi a Consiliului Local. Aşteptăm să vedem dacă vor fi de acord, iar dacă va exista un răspuns favorabil vom stabili şi modalităţile de plată. Nu are rost să discutăm despre asta acum, vom găsi soluţii! Cert este că vom avea cum să plătim. Cei de la Primărie trebuie să facă un preţ, dacă vor fi de acord să devenim proprietari. Deocamdată, însă, doar ne-am exprimat intenţia în acset sens şi aşteptăm! Cred că va fi o chestie bună şi pentru bugetul Ploieştiului. Stadionul a fost făcut cu bani publici, noi vrem acum să-l cumpărăm, iar cu banii pe care-i va primi de la noi, Primăria poate să facă altceva, spitale, şcoli sau altceva în folosul comunităţii! Plus că va scăpa şi de cheltuielile cu întreţinerea arenei!”, ne-a declarat Dan Capră, patronul Petrolului.

FC Petrolul a trimis Primăriei Ploieşti o scrisoare de intenţie prin care vrea să achiziţioneze stadionul Ilie Oană, fără spaţiile care sunt destinate altor activităţi sportive, în afara fotbalului, şi fără spaţiile care sunt deja închiriate către terţi.

În perioada următoare este aşteptată reacţia oficială a autorităţilor pe acestă temă!