După o campanie de meciuri amicale în care a dat de pământ cu toţi adversarii pe care i-a avut, Petrolul şi-a ridicat nivelul aşteptărilor atât în rândul fanilor, cât şi în rândul specialiştilor. Pe fondul declaraţiilor făţişe despre titlu, petroliştii au arătat şi faptic, prin joc şi prin rezultate că sunt destule motive întemeiate pentru a fi consideraţi nu doar implicaţi în lupta pentru titlu, ci şi în pole-position. Cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul oficial, Petrolul stă bine: are un lot complet, a avut o campanie bună de pregătire şi are o atmosferă propice performanţei.

Accidentările unora dintre jucători nu sunt motive de îngrijorare, ele nefiind grave, iar timpul rămas până la startul oficial este suficient pentru ca toate aspectele să fie în regulă, pentru o campanie fără precedent, aşa cum o aşteaptă tot Ploieştiul.

Atenţie, însă! Toate premisele sunt create acum, dar orice plecare a vreunui jucător în acest moment  ar putea lăsa urme. Să sperăm, însă, că nu va fi cazul, pentru a  nu fisura un monolit care pare indestructibil, deocamdată!

Ploieştenii revin în această seară în ţară, vor avea două zile libere, iar marţea viitoare vor reveni la antrenamente, pentru intrarea în linia dreaptă a pregătirilor.