Arădeanul Reimond Hoffmann s-a născut la Arad, în 1987, însă imediat după Revoluţie a ajuns în Germania, unde s-a stabilit alături de familia sa.

Bunicul său, Ladislau, şi tatăl, Eduard, sunt avocaţi, iar tânărul politician de origine română a absolvit Facultatea de Inginerie Economică a Universităţii din Karlsruhe şi are un MBA obţinut la Universitarea din Budapesta.

Reimond este membru al AfD, Alternativa pentru Germania, încă de la înfiinţarea acestei grupări politice, care a adunat deja mulţi susţinători. Este primvicepreşedinte al organizaţiei de tineret la nivel naţional şi lucrează ca referent în Parlamentul landului Baden-Württemberg.

”Cred că voinţa individului poate modifica şi crea lucruri mari. Conştiinţa poporului german este la pământ, iar eu vreau să fiu unul dintre aceia care o repun pe picioare. Când Europa şi popoarele europene îşi recapătă încrederea în sine, pot coexista în pace, libertate şi suveranitate”, a declarat tânărul politician pentru ”Adevărul”.

Reimond Hoffmann doreşte o schimbare substanţială a Germaniei şi candidează în alegerile pentru Bundestag sub sloganul ”Viitor cu tradiţie”, fiind un aprig apărător al valorilor germane şi europene.

Alegerile pentru Bundestag au loc în 24 septembrie.