Comisia Penitenciarului Rahova a acceptat cererea lui Gică Popescu, astfel că fostul căpitan al echipei naţionale va fi eliberat timp de 48 de ore, miercuri şi joi.

Imediat după ce va ajunge la Calafat, Popescu este obligat să se prezinte la Poliţia Calafat pentru anunţarea deciziei de la Penitenciar. Va avea obligaţia să meargă la poliţie şi în momentul plecării din localitate.

Pentru că a avut un comportament foarte bun în penitenciar, Gică Popescu nu va fi însoţit de poliţie la înmormântare. Există cazuri în care poliţia îl poate asista pe toată durata permisiei pe deţinut.

Gică Hagi, Aurel Beldeanu şi alţi foşti jucători vor fi prezenţi la înmormântarea tatălui lui Popescu, care va avea loc joi de la ora 13:00.

Comisia Penitenciarului Rahova a acceptat cererea lui Gica Popescu, astfel ca fostul capitan al echipei nationale va fi eliberat timp de 48 de ore, miercuri si joi. - See more at: http://www.obiectiv.info/gica-popescu-va-iesi-din-inchisoare-doua-zile-sa-si-inmormanteze-tatal_42012.html#sthash.wIIGsJy7.dpuf