Simona Halep se aşteaptă la un meci dificil cu cehoaica Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Madrid, unde s-a calificat după victoria de vineri împotriva Anei Ivanovic.

„Semifinala cu Petra Kvitova va fi un meci foarte greu, are un stil asemănător cu Ana Ivanovic. Sper să fiu la nivelul la care joc când mă simt bine, pentru că vreau să mă bucur de această semifinală.O să fie un meci greu, dar am şi eu şansa mea şi o să lupt pentru ea”, a spus Halep, a patra favorită în capitala Spaniei.

Referitor la meciul cu Ivanovic, românca de pe locul 5 în clasamentul WTA a declarat că „am fost un pic obosită”. Cu toate acestea, Simona este mulţumită că a făcut „un joc bun”, care îi oferă multă încredere.

„Am jucat ceea ce doresc, am fost agresivă şi am luat iniţiativa meciului. Pe zi ce trece joc tot mai bine, capăt încredere. Astăzi am fost mai încrezătoare”, a explicat Halep.

Simona Halep a ţinut să le mulţumească şi românilor care au susţinut-o din tribune în timpul meciului cu Ivanovic: „Au fost mulţi români, vreau să le mulţumesc pentru asta, au fost nemaipomeniţi. Le mulţumesc tuturor, fără ei cred că nu ajungeam astăzi aici”.