Un incendiu a izbucnit la Teatrul Naţional din Bucureşti. Persoanele care se aflau în incintă sunt evacuate, potrivit România Tv. Au fost afectaţi aproximativ 150 metri pătraţi din scena de la Sala Studio şi a ars întreaga recuzită pentru spectacolul de sâmbătă seara.

Incendiul a izbucnit la nivelul scenei de la Sala Studio a Teatrului Naţional din centrul Bucureştiului. Flăcările au fost observate în timp ce mai mulţi angajaţi lucrau la amenajarea scenei pentru spectacolul programat pentru sâmbătă seara.

Atât personalul care lucra la amenjarea decorurilor, cât şi actorii care se pregăteau pentru repetiţii au fost evacuaţi.

Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale pentru stingerea incendiului, două autospeciale pentru descarcerare şi două autospeciale cu scări, pentru intervenţii la mare înălţime.

Sâmbătă seara, la ora 19.30, la Sala Studio era programat spectacolul „Bârfe, zvonuri şi minciuni“, de Neil Simon, în regia lui Ion Caramitru. Printre actorii piesei se numără Monica Davidescu, Marius Bodochi, cecilia Bârbora şi Silviu Biriş.