O româncã a murit, iar alte două sunt în stare gravă după ce un microbuz care transporta şapte muncitoare sezoniere românce a intrat într-un copac, în apropierea oraşului Ferrara, în nordul Italiei, informează site-ul agenţiei italiene AGI, citat de Mediafax.

Microbuzul italian, în care se aflau şapte muncitoare românce şi şoferul, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un copac, pe Drumul provincial 57, în localitatea Portoverrara, situată în apropierea oraşelor Ferrara şi Bologna, în regiunea italiană Emilia-Romagna.

Microbuzul transporta muncitoarele din Comacchio la fermele din Ostellato. Probabil din cauza vitezei excesive, a somnului sau a unei defecţiuni tehnice, şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, iar microbuzul a lovit un copac.

În impact a murit o româncă în vârstă de 40 de ani, iar alte două sunt în stare gravă şi au fost transportate la spital.

Microbuzul transporta muncitoarele din Comacchio la fermele din Ostellato.

Citeste mai mult: adev.ro/n20o5r
Microbuzul transporta muncitoarele din Comacchio la fermele din Ostellato. Probabil din cauza vitezei excesive, a somnului sau a unei defecţiuni tehnice, şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, iar microbuzul a lovit un copac. În impact a murit o româncă în vârstă de 40 de ani, iar alte două sunt în stare gravă şi au fost transportate la spit

Citeste mai mult: adev.ro/n20o5r
Microbuzul transporta muncitoarele din Comacchio la fermele din Ostellato. Probabil din cauza vitezei excesive, a somnului sau a unei defecţiuni tehnice, şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, iar microbuzul a lovit un copac. În impact a murit o româncă în vârstă de 40 de ani, iar alte două sunt în stare gravă şi au fost transportate la spital.

Citeste mai mult: adev.ro/n20o5r