Centrul Infotrafic anunţă marţi dimineaţă că pe DN 1, la intrarea în Predeal, în această perioadă au loc lucrări de reparaţii la carosabil, traficul rutier fiind dirijat prin semafoare.

 

Potrivit Infotrafic, pe DN 1, la intrarea în Predeal, judeţul Braşov, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri, se execută în această perioadă lucrări de reparaţii la carosabil. Lucrările se vor desfăşura pe sensul de mers Bucureşti - Braşov şi vor dura circa două săptămâni.

 

Zona este semnalizată, iar traficul rutier va fi dirijat prin semafoare.

 

De asemenea, Infotrafic anunţă că, până în jurul în jurul orei 18:00, pe sensul Sebeş - Sibiu al Autostrăzii A1, pe tronsonul kilometric 284 - 283, se vor executa lucrări de reparaţii la carosabil, motiv pentru care circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, desfăşurându-se doar pe banda a doua.

 

În judeţul Vaslui, pe DN 28, între localităţile Albiţa şi Răducăneni,  pe tronsonul kilometric 132+400 metri - 138+350 metri, au loc lucrări de frezare şi asfaltare, până în 7 octombrie. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.

 

Totodată, până în 4 noiembrie, pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii A2 se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se  desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

 

 

 

 

Sursa: www.news.ro