O aeronavă Airbus A320, aparţinând companiei Turkish Airlines, la bordul căreia se aflau 176 de pasageri şi membrii echipajului, a depăşit "pragul fizic 08L", oprindu-se în siguranţă pe suprafaţa betonată a pistei. Incidentul s-a petrecut joi seară, la ora 20.57, pe Aeroportul Henri Coandă, după aterizarea pe pista numărul 2 (26R-08L). Pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă, nicio persoană neavând de suferit şi nefiind înregistrate pagube materiale semnificative.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi seară, News.ro, la ora 20.57, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Airbus A320, aparţinând companiei Turkish Airlines, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depăşit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranţă, pe suprafaţa betonată a pistei.

"La bordul avionului se aflau 176 de pasageri şi membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcaţi în deplină siguranţă. Nicio persoană nu a avut de suferit şi nu s-au înregistrat pagube materiale semnificative", se arată în comunicat.

Aeronava urmează să fie tractată în curând la una din platformele aeroportului.

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a demarat invesigaţiile, conform reglementărilor în vigoare.