Un brancardier şi o asistentă din cadrul Spitalului Judeţean Slatina sunt suspectaţi de către ofiţerii de la DIICOT Olt că fac parte dintr-o reţea de trafic de droguri. Procurorii şi poliţiştii slătineni au descins, marţi dimineaţă, în şase locuinţe ale membrilor grupării, la audieri fiind conduse 53 de persoane.

Conform unor surse apropiate anchetei, reţeaua de distribuţie a drogurilor de mare risc s-a organizat în cursul anului 2016, liderul traficanţilor presupunându-se a fi un slătinean, Marius Ionuţ Iordache, acesta fiind cunoscut sub porecla de “Atomenu”.

De asemenea, conform anchetatorilor, la sediul Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Olt au ajuns şi Ilie Leonard Lale, zis “Doc”, brancardier în cadrul Spitalului Judeţean Slatina, dar şi iubita acestuia, Cristina Oana Dinu, asistentă în cadrul unităţii medicale.

Printre distribuitorii de droguri se mai numără alte 13 persoane, însă la audieri au ajuns şi 37 de persoane care au achiziţionat stupefiante de la traficanţi.