Doi angajaţi ai fostului combinat siderurgic din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, în prezent compania metalurgică TMK, au murit, joi, striviţi de un utilaj, la locul de muncă, iar reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Poliţia au deschis o anchetă în acest caz. Din primele date a reieşit că unul dintre muncitori s-ar fi şi electrocutat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţului Caraş- Severin, doi bărbaţi, unul de 45 de ani şi altul de 51 de ani, au decedat, joi, la compania metalurgică de pe platforma fostului combinat siderurgic din Reşiţa, după ce un utilaj a căzut peste ei.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din judeţ au deschis o anchetă în acest caz.

"La momentul de faţă vă pot confirma doar că este vorba despre două persoane decedate. Una dintre ele avea piciorul secţionat, iar cealaltă prezenta urme de electrocutare. Vorbim de doi angajati ai combinatului din Reşita. În acest moment, nu putem oferi mai multe amănunte”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Caraş-Severin, Mihaela Aga.

Potrivit sursei citate, o echipă complexă din cadrul ITM Caraş-Severin a fost trimisă de urgenţă la locul accidentului pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

"Se pare că unul dintre angajaţi a trecut peste celălalt cu macaraua, iar într-un moment de neatenţie a fost electrocutat. Vă repet, este vorba despre date preliminare ale anchetei, nu avem încă certitudinea că aşa s-a întâmplat”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ITM Caraş-Severin, Mihaela Aga.