Un număr de aproximativ 120 de români care participau la o petrecere de botez organizată într-un restaurant din nord-estul Spaniei au părăsit localul, dintr-o dată, fără să achite nota de plată, a declarat proprietarul stabilimentului, citat de BBC.

Petrecăreţii, care achitaseră o garanţie de 900 de euro, au părăsit restaurantul El Carmen din Bembibre cu puţine momente înainte de servirea desertului, a spus proprietarul localului, Antonio Rodriguez.

”S-a întâmplat pe parcursul unui singur minut. A fost ceva planificat şi ei au plecat în fugă”, a adăugat patronul spaniol.

Participanţii la acea petrecere de botez datorează proprietarului restaurantului o sumă de peste 2.000 de euro.

Antonio Rodriguez a oferit Poliţiei spaniole toate detaliile şi elementele aferente rezervării făcute de petrecăreţi, însă a spus că are puţine speranţe în privinţa şanselor sale de a fi despăgubit. 

Poliţia a dezvăluit cotidianului El Pais că nu a putut să contacteze deocamdată pe niciunul dintre cei 120 de petrecăreţi.

Potrivit plângerii depuse de Antonio Rodriguez, aceştia au consumat aperitivele, felul principal şi 30 de sticle cu diverse băuturi alcoolice. Patronul restaurantului El Carmen a mai spus că a fost pentru prima dată când a asistat la un astfel de incident de când lucrează în această industrie, în care a debutat în urmă cu 35 de ani.

viewscnt