O femeie a fost reţinută pentru înşelăciune prin internet, după ce 28 de persoane au comandat genţi de pe un site, dar au primit fie mai puţine produse, fie alte produse decât cele comandate şi achitate.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada august-noiembrie 2016, 28 de persoane au făcut mai multe comenzi de pe un site, în urma cărora fie au primit produse care nu corespundeau cu descrierea de pe site, fie le-au fost livrate doar parţial, ori au primit alte produse decât cele pe care le-au comandat şi plătit.

În urma cercetărilor, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 4 au reţinut o femeie în vârstă de 49 de ani pentru înşelarea celor 28 de persoane, cărora le-a produs un prejudiciu în valoare totală de 28.000 de lei.

Poliţiştii au făcut patru percheziţii în urma cărora au ridicat 330 de genţi, trei laptop-uri, două telefoane mobile şi mai multe acte.

Femeia reţinută pentru 28 de infracţiuni de înşelăciune urmează să fie prezentată magistraţilor, a precizat Poliţia Capitalei.