Un bărbat a fost împuşcat în cap duminică, în comuna Uda, judeţul Argeş. Acesta se afla la vânătoare de mistreţi împreună cu un alt bărbat.

Victima şi cel care a tras cu arma participau la o vânătoare de mistreţi autorizată, iar incidentul s-a petrecut „dintr-o eroare“. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, victima are 75 de ani, iar bărbatul care a tras cu arma de vânătoare are 63 de ani, ambii fiind domicilaţi în localitatea argeşeană Uda, pe teritoriul căreia este fondul de vânătoare unde a avut loc incidentul.

Bărbatul rănit a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti şi primeşte îngrijiri medicale. La faţa locului, ancheta este în desfăşurare, primele date indicând că era o vânătoare autorizată de mistreţi pe fondul de vânătoare de la Uda, situat la 40 de kilometri de municipiul Piteşti. Primele informaţii arată că bărbatul de 63 de ani a tras din greşeală. Poliţiştii vor cerceta împrejurările în care a avut loc incidentul, ce reguli nu s-au respectat şi la finalizarea cercetărilor se va stabili încadrarea juridică a faptelor.