Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier cu trei autoturisme, produs pe DN 2, la intrarea în oraş, pe fondul neacordării de prioritate. Edilul a fost transportat la spital, având leziuni care nu îi pun viaţa în pericol.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, a declarat că trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 2, la intrarea în Focşani, spre localitatea Goleşti. 

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, însă cercetările continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor, a precizat Toader.

În accident au fost implicate un autoturism Skoda, un Volkswagen, dar şi maşina primarului municipiului Focşani, Cristi Misăilă. Autoturismul Audi în care se afla edilul a fost proiectat pe un spaţiu verde aflat pe marginea drumului, fiind avariat în partea din faţă.

Primarul a fost transportat la spital, el având leziuni minore ce nu îi pun viaţa în pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, primarul Cristi Misăilă a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe, iar în prezent i se fac investigaţii medicale, el fiind cooperant.

Echipajele medicale au preluat de la faţa locului şi o adolescentă de 17 ani, care are răni la faţă, precum şi un bărbat rănit.  Cei doi au leziuni uşoare, sunt conştienţi şi cooperanţi.

Cristi Misăilă se află la primul mandat de primar al municipiului Focşani, el candidând din partea PSD.