Un accident în care au fost impllicate trei TIR-uri s-a produs joi dimineaţă pe Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, din judeţul Vâlcea, unul dintre autotrenuri, încărcat cu stofă, rămânând blocat pe şosea şi fiind nevoie ca marfa să fie descărcată pentru ca autotrenul să poată fi scos de pe şosea. În urma acidentului DN 7 a fost blocat timp de peste o oră.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul a avut loc în jurul orei 5.30, pe drumul naţional 7, Valea Oltului, în zona localităţii Câineni.

Un TIR încărcat cu stofă a ieşit de pe carosabil şi a lovit  parapetul de pe marginea drumului, după care a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt TIR care circula regulamentar. Ulterior, un al treilea autotren a intrat în cele două TIR-uri implicate iniţial în accident.

Conform sursei citate, nimeni nu a fost rănit, însă în urma accidentului TIR-ul încărcat cu stofă a rămas blocat pe şosea, fiind nevoie ca o parte din încărcătură să fie dată jos pentru ca autotrenul să poată fi mutat cu ajutorul unei macarale.

Traficul rutier în zona în care s-a produs accidentul a fost blocat mai bine de o oră.