Două dintre cele trei persoane implicate în accidentul care a avut loc duminică pe Aerodromul Clinceni au decedat. Andreea Nica, portarul de 27 de ani al echipei de handbal feminin Unirea Slobozia, este cea de-a doua persoană care şi-a pierdut viaţa în urma acestui incident.

Tânăra efectua primul său salt cu paraşuta, împreună cu instructorul Adrian Constandache, iar după ei a făcut saltul Dan Floroiu. Potrivit reprezentanţilor Aeroclubului Bucureşti, instructorul avea o experienţă de 4.000 de salturi, iar celălalt paraşutist, de circa 100 de salturi.

Decesul Andreei Nica a fost anunţat şi pe contul de Facebook al clubului de handbal Unirea Slobozia.

Paraşutistul Adrian Constandache, în vârstă de 43 de ani, este de origine din Timişoara, unde a urmat cursurile Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, dar s-a stabilit la Eforie Sud. Are doi copii.

Pe pagina sa de Facebook, prietenii îi urează sănătate şi putere. Un tânăr care i-a fost elev îl numeşte unul dintre cei mai buni instructori pe care i-a avut şi îi mulţumeşte că i-a dat încredere şi curaj.

Dan Floroiu, în vârstă de 49 de ani, era din Galaţi şi locuia la Iaşi, potrivit paginii sale de Facebook. Era managing partner la o firmă de IT din Iaşi.

El ar fi sărit prea devreme şi s-a ciocnit de instructor şi de tânără, la o înălţime de 70 de metri, toţi trei părbuşindu-se pe pământ.

Floroiu a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat la locul accidentului.

Tânăra, care era conştientă, a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a decedat.

Instructorul, aflat şi el în stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca.

El are un traumatism cranio-cerebral, fiind intubat şi ventilat, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii şi coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, apreciind că starea bărbatului este destul de gravă.

Accidentul este cercetat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.