Zece persoane au fost reţinute pentru proxenetism, vineri, în Capitală, după ce poliţiştii bucureşteni au descins la patru adrese unde existau informaţii că sub paravanul unor saloane de masaj se practică prostituţia, potrivit Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, poliţiştii au descins la patru adrese unde se bănuia că cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, controlează mai multe tinere care practică prostituţia în saloane de masaj care funcţionează aparent legal.

"Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că membrii grupului, format din patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, beneficiază de sume de bani şi diverse foloase de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe femei, sub paravanul unor saloane de masaj aparent legale", se arată într-un comunicat transmis vineri de Poliţia Capitalei.

În urma percheziţiilor au fost găsite 14 femei care, împreună cu membrii grupului, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4.

În urma audierilor, zece persoane au fost reţinute şi urmează să fie duse la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă..