Poliţistul de la Rutieră care a fost lovit intenţionat cu maşina de afaceristul turc, în urmă cu trei săptămâni, a murit la spital, în această dimineaţă. Bărbatul a intrat în stop cardiac şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Decesul bărbatului a fost declarat la ora 7.00, au precizat oficiali din Poliţia Capitalei.
În noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera.

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l.

Agentul de poliţie Gheorghe Ionescu a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului. Bărbatul se urcase băut la volan şi era aproape de comă alcoolică. Acum, el se află în arest preventiv.

În urma accidentului, poliţistul a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Vicepremierul Gabriel Oprea anunţase, joi, că Ministerul de Interne are un avion pregatit şi fondurile necesare pentru a-l sprijini pe poliţist.