Caz şocant într-un oraş din Belgia, unde o româncă în vârstă de 37 de ani a fost ucisă de fostul iubit. Bărbatul de 38 de ani a atacat-o pe româncă, în propriul ei apartament. 

A rănit-o grav, iar apoi i-a aruncat trupul de la etaj. Suspectul a stat ulterior minute în şir pe balconul locuinţei şi a ameninţat că se sinucide. Până la urmă, echipele de intervenţie au reuşit să îl convingă să se predea. 
 
Crima comisă de românul în vârstă de 38 de ani a şocat întreaga comunitate din Anvers. Bărbatul a intrat în locuinţa fostei sale iubite, o româncă de 37 de ani din judeţul Bihor, şi a atacat-o cu un cuţit. Femeia abia a avut timp să sune la poliţie. 
 
Ca să intre în apartamentul fostei sale iubite, bihoreanul l-a luat ostatic pe un vecin şi l-a obligat să bată la uşa femeii şi să îi ceară să îl lase să intre. 
 
Când s-a văzut încercuit de forţele de ordine, atacatorul a ieşit pe balcon şi, cu arma crimei în mână, a ameninţat că se sinucide. Autorităţile belgiene au mobilizat resurse importante la faţa locului pentru a-l convinge pe suspect să se predea. Au amplasat chiar şi o pernă de aer sub balcon în cazul în care bărbatul ar fi alunecat.
 
Abia după câteva ore de negocieri, românul a fost de acord să se predea. A fost dus la spital şi internat sub pază. Agresorul o cunoscuse pe româncă la sfârşitul anului trecut. 
 
Femeia era divorţată şi avea un copil de şase ani. Nu era prima oară când era atacată de bărbat.