Poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul IGPR au confiscat 127 de kilograme de peşte şi 10 kilograme de icre şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 62.000 de lei, în urma unei acţiuni pentru combaterea ilegalităţilor care se comit în domeniul comerţului cu peşte.

Potrivit unui comunicat transmis joi de IGPR, poliţiştii de la investigarea criminalităţii economice au desfăşurat o acţiune pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale în Hala de Peşte Bucur — Obor din Bucureşti.

Au fost verificaţi opt agenţi economici, iar pentru neregulile constate au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 62.000 de lei.

Totodată, a fost dispusă măsura retragerii temporare de la comercializare a unei cantităţi de 315 kilograme de peşte.

La acţiune au participat poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice — IGPR şi de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, precum şi specialişti de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor — Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti.