Pianistul Richard Clayderman va concerta, în 27 martie 2015, la Opera Română din Timişoara, unde îşi va lansa şi cel mai recent concept de spectacol, care se numeşte "From Paris with Love", biletele fiind puse deja în vânzare, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatori, Richard Clayderman urmează să concerteze la Timişoara, în 27 martie 2015, la Opera Română, începând de la ora 19.30. Cu acest prilej, artistul va lansa şi cel mai recent concept de spectacol, iar show-ul se numeşte "From Paris with Love".
   
"Alegerea ţării noastre pentru această lansare, care va avea loc în luna martie a anului viitor, nu este deloc întâmplătoare. Clayderman a fost primit de fiecare dată de publicul din România cu neţărmurită dragoste, iar prin această lansare, artistul face o dovadă a preţuirii pe care o poartă fanilor săi din România", se arată în comunicat. 

   "Începând cu muzica lui Clayderman, pentru care pianul este o prelungire a fiinţei sale, continuând cu decoruri impresionante, graţia dansului şi efecte vizuale care vor potenţa efectul muzicii, spectacolul ilustrează iubirea, generând asupra auditoriului tot paletarul de trăiri asociate acesteia", se arată în comunicat.
   
Din repertoriul de spectacol nu va lipsi "Ballade pour Adeline", piesă care a atins recordul de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ?ări şi care a devenit emblema celebrului pianist. Richard Clayderman va fi acompaniat de baletul şi orchestra "Camerata Regală".
   
Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiţi pianişti contemporani, înregistrând vânzări record de peste 150 de milioane de copii şi deţinând un palmares de 267 de discuri de aur şi 70 de platină.
   
Biletele pentru acest spectacol se găsesc la Agenţia Operei, Agenţia Teatrului şi online. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 450 de lei - categoria VIP, 350 de lei - categoria I, 250 de lei - categoria a II-a şi 100 de lei - categoria a III-a.