Reporterii de la Digi24 Timişoara au fost agresaţi pe Autostrada Timişoara-Arad, de unul dintre reprezentanţii unei firme de construcţii, care se ocupă de lucrările tronsonului.

Echipa Digi24 a fost agresată de unul dintre reprezentanţii firmelor care se ocupă de finalizarea lucrărilor la Autostrada Timişoara-Arad. Bărbatul, de origine italian, a fost iritat de întrebările reporterului şi, din acest motiv, a început să le adreseze acestora injurii. Ajunşi la faţa locului, jurnaliştii au încercat să vorbească şi cu unul dintre muncitori, dar vazănd acest lucru, reprezentantul firmei de construcţii a trecut chiar la agresiuni. Echipa Digi24 a depus şi o plângere la poliţie împotriva agresorului.

Incidentul nefericit s-a produs după ce echipa Digi24 s-a deplasat pe Autostrada Timişoara-Arad, acolo unde se lucrează de zor, pentru că mai sunt două zile până când lucrările trebuie terminate.

Până în acest moment nu există nicio reacţie a conducerii firmei de construcţii cu privire la incidentul de pe autostradă.

În luna martie, o altă echipă de jurnalişti de la postul de televiziune Digi24 a fost agresată de agenţii de pază ai companiei Nitramonia Făgăraş, în timp ce filma o anchetă legată de privatizarea suspectă unei fabrici.

„M-a luat de gât, a început să tragă de cameră. Eu ţineam strâns de cameră şi m-au luat pe sus toţi. Individul ăsta a rămas cu mâna în gâtul meu până nu am mai putut să respir şi am dat drumul la cameră. M-au trântit pe jos chiar şi au încercat să mă lovească.”, povesteşte operatorul Digi24 Răzvan Dima.

 Sursa: Digi24.ro