Vă spun din start că acesta este unul dintre cele mai grele texte pe care a trebuit să le scriu vreodată...

Ioana Zoica, ziarista Ioana Zoica, a decedat sâmbătă noaptea, într-un spital din Londra. O ştire seacă pentru unii dintre voi, dar o dramă pentru noi cei care am cunoscut-o. A fost o prietenă bună, o mamă extraodinară, un ziarist excelent şi o soţie minunată. Ani de zile a fost corespondentul agenţiei naţionale Agerpres în Prahova. A fost un om deosebit, căruia viaţa i-a oferit multe lovituri. A trecut peste ele, însă ultimei încercări nu a mai reuşit să îi facă faţă. A decedat la Londra, după o lungă suferinţă şi după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. Mai avea multe de făcut, pentru că avea numai 44 de ani. A lăsat în urmă doi adolescenţi, care abia îşi reveniseră psihic, după ce, în urmă cu cinci ani îşi pierduseră şi tatăl.

Rămas bun, Ioana şi sper că acolo unde eşti să ai parte de linişte!

Dumnezeu să te ierte şi să te aibă în pază!

Publicăm integral mesajul familiei, cu speranţa că între dumneavoastră sunt oameni cu suflet, care pot face ceva pentru familia Ioanei Zoica.

 

Ajutor pentru o familie îndoliată de români aflată la Londra

 

Pe 11 Ianuarie 2014, Ioana Zoica (din Ploiesti) a plecat dintre cei dragi la numai 44 de ani după o lungă şi grea suferinţă.

În urma cheltuielior mari de lungă durată cu tratamentele de chimioterapie, familia a rămas într-o situaţie financiară delicată.  Cei  doi copii  ai Ioanei, Emma si Andi,  au nevoie de sprijin material pentru a o aduce acasă şi pentru a o înmormânta creştineşte.

Dacă puteţi să îi ajutaţi vă rog să o faceţi în conturile

Anglia: I Sava, HSBC Bank, Sort Code: 40-06-30, Account No: 12336871

Romania: ING Bank, RO92INGB0000999900683008

 

În plus, cei care doresc să îi ajute pe copiii Ioanei, pot aduce donaţiile lor şi la sediul Jurnalului Prahovean. Adresa noastră este: str. Fortunei, nr 8. Ploieşti

 

Vă mulţumim!