DNA a finalizat dosarul lui George Mărgărit, fostul procuror DIICOT din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Buzău, care a pierdut la pariuri banii găsiţi la percheziţii. Margarit este acuzat de abuz în serviciu şi delapidare. Procurorul a scăpat de arest după ce a pretins că este dependent de jocuri de noroc şi are nevoie de ajutor.

La data de 23 decembrie, prin rechizitoriul întocmit de DNA, procurorul George Mărgărit, devenit cunoscut după ce a pierdut la jocuri de noroc banii găsiţi cu ocazia percheziţiilor sau cei destinaţi flagrantelor, a fost trimis în judecată. El este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi delapidare. În cursul lunii octombrie 2013, inculpatul şi-a însuşit suma de 13.500 euro, din totalul sumei de 40.000 euro (fond de flagrant) pe care inculpatul a solicitat-o şi a primit-o de la conducerea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, în vederea realizării unei acţiuni de prindere în flagrant delict a unor persoane suspectate că ar comite infracţiuni de trafic de droguri de risc. Această sumă a fost recuperată ulterior.

DNA a cerut arestarea preventivă a procurorului, dar atât Curtea de Apel Bucureşti, cât şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus cercetarea acestuia în libertate. În fata judecătorilor, Mărgărit a recunoscut acuzaţiile, dar a susţinut că este dependent de jocurile de noroc, explicând şi că îşi cheltuieşte pe pariuri cea mai mare parte a salariului. Judecătorii au decis că procurorul are nevoie de ajutor pentru a scăpa de această boală, astfel că trebuie să fie cercetat în stare de libertate, luându-se măsură interzicerii părăsirii ţării .