Tragedie la o petrecere, în Arad. Un tânăr gelos şi-a înjunghiat fosta iubită, dar şi pe fratele acesteia, în timpul unei petreceri. Scena a fost transmisă LIVE pe Facebook.

 

Potrivit realitateadearad.net, agresorul, un bărbat de 32 de ani, a văzut, în cursul nopţii, pe Facebook, fotografii cu fosta iubită care participa la petrecerea respectivă şi, orbit de gelozie, s-a dus acolo.

 

Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor. Apoi îl atacă şi pe fratele tinerei şi fuge. Întreaga scenă a fost filmată şi transmisă LIVE pe Facebook.

 

Ulterior, în cursul nopţii, poliţiştii l-au găsit pe atacator pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât.

 

Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

 

Tot la spitalul judeţean se află şi victimele atacului, internate la Chirurgie, unde au fost supuse unor intervenţii chirurgicale, iar medicii afirmă că sunt în stare stabilă.

 

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.

 

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.

 

 

Sursa: www.realitatea.net