O persoană a murit, vineri, în urma unui accident produs pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Satu Nou, din judeţul Dîmboviţa. Şoferul unei maşini a oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii ca să îşi recupereze unele bunuri căzute din autoturism şi a fost lovit de un camion, scrie Mediafax.

 

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 58, pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Satu Nou, din judeţul Dâmboviţa.

 

Şoferul unei maşini a oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii ca să îşi recupereze unele bunuri căzute din autoturism şi a fost lovit de un camion, anunţă poliţiştii.

 

Şoferul unui autoturism a oprit pe banda de urgenţă pentru a ridica anumite materiale de construcţii care îi căzuseră pe suprafaţa de rulare, moment în care a fost lovit de un autocamion care circula pe prima bandă. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat”, a informat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Potrivit poliţiştilor, circulaţia rutieră a fost restricţionată pe banda unu a direcţiei către Piteşti, pentru efectuarea cercetărilor.