Compania de Drumuri amână cu aproape un an finalizarea tronsonului de autostradă urbană care porneşte din Sectorul 2 al Capitalei spre Ploieşti.

Potrivit reporterului RRA, Alex Lancuzov, noul termen contractual pentru acest segment din Autostrada 3 este august 2018, faţă de noiembrie, anul acesta, cum fusese stabilit la semnarea contractului de execuţie.

Tronsonul urban dintre Şoseaua Petricani din Sectorul 2 al Capitalei şi Centura Bucureştiului, la Ştefăneşti, va avea o lungime de 6 kilometri, iar pentru construirea şoselei au fost alocaţi de la buget 129 de milioane de lei.

Compania de Drumuri amână cu aproape un an finalizarea tronsonului de autostradă urbană care porneşte din Sectorul 2 al Capitalei spre Ploieşti. Potrivit reporterului RRA, Alex Lancuzov, noul termen contractual pentru acest segment din Autostrada 3 este august 2018, faţă de noiembrie, anul acesta, cum fusese stabilit la semnarea contractului de execuţie. Tronsonul urban dintre Şoseaua Petricani din Sectorul 2 al Capitalei şi Centura Bucureştiului, la Ştefăneşti, va avea o lungime de 6 kilometri, iar pentru construirea şoselei au fost alocaţi de la buget 129 de milioane de lei.