Cântăreţul italian Toto Cutugno le va oferi duminică fanilor din România un show grandios structurat în două părţi, în prima parte urmând să cânte cu trupa sa de şapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte urmând să urce pe scenă şi orchestra simfonică care va fi dirijată de dirijorul lui Al Bano.

"Mâine vom face probele. Mi s-a spus că membrii orchestrei sunt foarte talentaţi. Pentru acest concert vom avea un dirijor care vine din Italia, dirijorul lui Al Bano. El a făcut orchestraţia celor 14 melodii din show pentru toată orchestra. În prima parte a show-ului va fi un spectacol cu orchestra mea de şapte muzicieni, iar în cea de-a doua parte spectacolul va continua cu orchestra simfonică. În cea de-a doua parte a spectacolului, melodiile vor fi tip San Remo, cu o orchestră foarte mare care vor oferi publicului foarte multe emoţii", a afirmat artistul într-o conferinţă de presă.
Solistul, care a sosit în România cu câteva ore înaintea conferinţei, a spus că îşi doreşte foarte mult să viziteze oraşul şi sâmbătă, după probe, va merge să vadă cum s-a schimbat Bucureştiul. "Mâine voi face probe cu Orchestra Simfonică şi după aceea, dacă am timp, aş vrea să mai revăd oraşul. Aş vrea să văd şi aceste turnuri care au devenit simboluri ale tuturor marilor oraşe. (...) Bucureştiul este foarte schimbat. Am văzut construcţii noi şi mai multă ordine. Clădiri frumoase, parcuri frumoase, oraşul a crescut foarte mult", a mai spus artistul.
Toto Cutugno şi-a adus aminte în timpul conferinţei şi de unul dintre recitalurile susţinute la Cerbul de Aur de la Braşov, dar şi despre momente plăcute de care a avut parte la nunta Nadiei Comăneci. Pe toată durata conferinţei artistul italian a beneficiat de un traducător surpriză şi anume vedeta TV Ramona Bădescu.
Duminică, începând cu ora 20,00, Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai Italiei, va concerta alături de Orchestra Simfonică Bucureşti pe scena Sălii Palatului. Timp de doua ore, iubitorii muzicii italiene se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artist pe scena internaţională.
Toto Cutugno le-a demonstrat fanilor români ca este un 'italiano vero' încă din 1993, când a concertat pentru prima dată în România, la festivalul Cerbul de Aur. Cu peste 400 de melodii compuse şi peste 100 de milioane de discuri, artistul italian rămâne în istoria muzicii internaţionale.
Biletele, cu preţuri cuprinse între 150 şi 450 de lei, se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro