O copilă de 13 ani din Câmpina a fost supusă la agresiuni de nedescris de către un individ din Dâmboviţa. Minora a fost obligată să se culce cu 35 de bărbaţi, timp de trei nopţi, potrivit adevărul.ro.

Legătura dintre cei doi a început în vara anului 2017, atunci când individul, de meserie agricultor, a cunoscut-o pe fată în Prahova. Pentru început, bărbatul i-a propus fetei să îl ajute la vânzarea de pepeni, dar ulterior, bărbatul a luat-o la el acasă, unde locuiau soţia acestuia şi copilul celor doi, un băiat în vârstă de 10 ani la acea dată, scrie sursa citată

Lucrurile s-au schimbat destul de repede, întrucât încă din prima ei seară în casa bărbatului a rămas fără haine şi telefonul mobil, iar ulterior a fost forţată să se culce cu „clienţii” căutaţi de individ. Potrivit informaţiilor ajunse în presă, minora a fost obligată să întreţină relaţii sexuale în tractoare, pe câmp, iar pentru fiecare partidă bărbatul primea 90 de lei.

Din fericire însă, adolescenta a reuşit să scape, după ce băiatul proxenetului i-a adus telefonul şi adolescenta a putut să anunţe pe cineva, povestind în detaliu chinurile la care a fost supusă.

Acum, individul a ajuns pe mâna procurorilor DIICOT Ploieşti care l-au trimis în judecată pentru trafic de minori în iunie 2020. Dosarul s-a judecat pe fond la Tribunalul Prahova, instanţă care a dat şi condamnarea de 6 ani de închisoare pe numele traficantului de copii, scrie sursa citată.

Sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Ploieşti, dar judecătorii au respins apelul traficantului, menţinând condamnarea de 6 ani dată de tribunal.