Accident rutier grav, vineri noaptea, pe DN1D, în apropierea localităţii prahovene Ciorani. O tânără în vârstă de numai 17 ani, pasageră în autoturism, a decedat  la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

O maşină la volanul căreia se afla un şofer în vârstă de 24 de ani a ieşit de pe carosabil şi a intrat în coliziune cu indicatorul de intrare în judeţul Prahova, a anunţat IJP Prahova. Se pare că şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Tânăra prezenta multiple traumatisme grave, iar la scurt timp după ce a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti a decedat.

Tot la spital a ajuns şi tânărul în vârstă de 24 de ani, conducătorul autoturismului. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de piramidă nazală, răni care nu îi pun în pericol viaţa.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ