Consiliul Judeţean a avizat majorarea tarifelor pentru depozitarea deşeurilor menajere în rampa ecologică de la Boldeşti-Scăeni. Solicitarea a fost făcută de către SC Vitalia Servicii pentru Mediu SRL, cea care a administrează rampa de gunoi de la Boldeşti. Rampa respectivă deserveşte aproximativ 85% din populaţia judeţului şi este considerată  depozit regional. Motivarea solicitării din partea societăţii, cea care administrează spaţiul respectiv este aceea de actualizarea a preţurilor, invocând majorarea preţului la carburanţi, a salariului minim, cursul de schimb valutar şi investiţiile viitoare, proiectate.

Consilierii PDL s-au abţinut, în timp ce consilierii PPDD au votat împotrivă. Proiectul a trecut cu votul consilierilor USL.

Astfel, tariful a fost majorat la valoarea de 69,58 lei/tonă, fără TVA, mai mult cu 9,66 lei faţă de tariful adoptat în ianuarie 2013.

Rampa ecologică de la Boldeşti, alături de cea de la Vălenii de Munte asigură depozitarea deşeurilor din marile oraşe. Cele două rampe sunt integrate în „sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Prahova“. Rampa de la Boldeşti a fost realizată în 2000.