Un bordel improvizat într-o casă aflată din imediata apropiere a sediului Poliţiei MunicipiuluI Ploieşti a funcţionat nestingherit luni întregi în vara anului 2018.

Poliţiştii au intrat pe fir abia când vecinii au anunţat că la adresa respectivă este un aflux mare de bărbaţi, chiar şi câte zece pe zi, în condiţiile în care în clădirea respectivă nu era sediul unei firme ca să justifice prezenţa atâtor oameni într-o singură zi. Chiar procurorii menţionează în rechizitoriu că una dintre prostituate avea un număr extrem de mare de clienţi. Între şapte şi zece în fiecare zi.

Proxeneţii care au dezvoltat afacerea pasageră din Ploieşti au fost reţinuţi de poliţişti în toamna anului trecut.Oamenii legii au început să supravegheze casa respecitvă când mai mulţi ploieşteni care locuiesc în zona le-au atras atenţia că ceva suspect se întâmplă acolo. Proxeneţii şi prostituatele au avut o perioadă telefoanele ascultate, iar discuţiile dintre ei au dovedit că martorii aveau dreptate. În casa de lângă Poliţie era bordel. 

Ancheta a scos la iveală alţi cinci bărbaţi din Bucureşti, Prahova şi Giurgiu care câştigau bani grei din exploatarea fetelor. Cei cinci erau concurenţi pe piaţă şi se luptau să câştige încrederea a două fete pe care le ademeneau pe rând. Toţi se aflau în branşă din 2012 şi au avut bordeluri aproape în toată ţara, preferând reşedinţele de judeţ (Braşov, Timişoara, Cluj, Oradea).  Bucureştiul nu era preferat, dat fiind că piaţa era sufocată de bordeluri clandestine.

Pentru că treaba nu mergea foarte bine în ţară, afacerea a fost mutată în Anglia, unde fetele erau plasate în apartamente luxoase din Birmingaham. Veniturile obţinute nu au fost deloc de neglijat.

La audieri, una dintre prostituate a recunoscut că i-a trimis unuia dintre peştii săi sume uriaşe de bani, de ordinul sutelor de mii de lire sterline.

 

Sursa : adevarul.ro