Printr-o postare pe o reţea de socializare, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a dat cărţile pe faţă ! Dacă v-aţi întrebat, cumva, de ce este Ploieştiul jegos, dacă v-aţi pus problema unui management prost al nevoilor oraşului…ei, bine, v-aţi înşelat !

 

Cotropit de cererile cetăţenilor pentru un oraş ( măcar mai ) curat, Dobre şi-a suflecat mânecile la sacou şi a plecat prin oraş, să strângă personal gunoiul. Nu ştim ce calificări are, dar l-am crezut pe cuvânt că s-ar pricepe la aşa ceva, dată fiind lipsa de rezultate în alte domenii.

 

Însă, disperat, primarul a făcut cunoscut ploieştenilor că ….gunoiul reapare ! Fenomenul s-a materializat în această dimineaţă când gunoiul a reapărut în zonele curăţate dimineaţă ! Ne gândim să sfătuim primarul să apeleze la un sobor de preoţi sau la vrăjitoare, să nu cumva să apară şi practici voodoo în Ploieşti, cu el pe post de păpuşă !

 

Iată postarea primarului :

 

În această dimineaţă am ridicat gunoiul abandonat în zona de sud, Mihai Bravu şi Nord Cameilei. După două ore, în unele zone gunoiul a reapărut.

 

Fac un apel către dumneavoastră şi vă rog să vă implicăţi în păstrarea curăţeniei şi în sprijinirea autorităţilor în acest demers.

 

Poliţia Locală va patrula toate zonele în care se face curat şi va aplică sâncţiuni celor care nu înţeleg să păstreze curăţenia şi care nu respectă oraşul nostru.

 

Voi verifică constant atât programul de ridicare a gunoiului abandonat cât şi prezenţa patrulelor pe teren.