Surse din Primăria Ploieşti susţin că Primarul Adrian Dobre l-a pus pe liber pe cunoscutul om de sport Silviu Crângaşu.

Motivul este absolut ridicol, dacă ar fi să dăm crezare surselor...uşor răutăcioase...Postul de consilier al primarului a trebuit să fie ocupat de blonda de la presă, căruia îi expira contractul pe care l-a avut cu primarul liberal. Aşa se face că, astăzi, dispoziţia de concediere a lui Silviu Crângaşu a fost semnată personal de către Adrian Dobre.

Interesant este că surse din primărie susţin că primarul pregăteşte readucerea în prim plan a lui Vivi Răchită, pe care l-ar...,insinua în relaţia cu clubul Petrolul Ploieşti. Însă. ideea edilului de a-l readuce pe Vivi (despre care gurile rele susţin că nu a părăsit niciodată postul de consilier al lui Dobre, fiind plătit permanent, deşi nu a mai trecut prin Primărie ceva vreme) nu este una înţeleaptă (Dar când a fost Adrian Dobre înţelept???)! Vivi Răchită este în relaţii tensionate cu galeria Lupilor Galbeni, iar războiul dintre cele două părţi nu are şanse să fie stins vreodată.

Rămâne de văzut ce se mai croşetează pe la etajul 3 al Casei Albe. Şi ce mai doreşte să se întâmple consilierul Eugen Prună, cel care conduce, în realitate Primăria....