Aşa zişii lideri de sindicat de la TCE Ploieşti au demarat formalităţile pentru declanşarea conflictului colectiv de muncă, încercând să forţeze mâna consilierilor locali pentru a vota bugetul societăţii comerciale care asigură transportul public al ploieştenilor.

Din păcate, proiectul aflat, astăzi, pe masa consilierilor locali a fost tot unul cu probleme, fiind a patra tentativă de a pune aleşii să voteze o hotărâre nelegală l del

Aleşii locali au prorogat proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului TCE Ploieşti şi i-au solicitat directorului Alexandri Nicolae să facă anumite modificări pentru a fi siguri că gratuităţile oferite elevilor, studenţilor şi pensionarilor vor fi acordate până la finalul anului 2018. Consilierii locali l-au asigurat pe directorul TCE că vor aproba imediat, chiar mâine dacă este posibil, bugetul TCE în noua formă.

Surprinzătoare este atitudinea primarului Adrian Dobre care a devenit foarte nervos în timpul şedinţei, având mai multe schimburi de replici cu George Botez,preşedintele de şedinţă, fiind nemulţumit de dezbaterea iscată pe marginea acestui subiect.

Din păcate, primarul nu a spus nimic în legătură cu dezvăluirile din presa locală privind existenţa unei reţele de furt profesionist la TCE şi nu putem să nu  ne întrebăm de ce tolerează Adrian Dobre asemenea practici.