Miere sălbatică de Michael Frayn (o adaptare a Piesei fără nume de A.P. Cehov), în regia mecedoneanului Aleksandar Ivanovski este cea mai nouă premieră a Teatrului Toma Caragiu Ploieşti. Conducerea instituţiei de cultură demonstrează astfel că vor să pună Ploieştiul pe harta celor mai importante teatre din România.

După Zaraza care face sold out în continuare şi care deja a plecat în turneu prin ţară, ploieştenii au parte de un nou eveniment cultural pe scena Teatrului Toma Caragiu. Premiera care a avut loc pe 22 aprilie a smult ropote de apaluze, ploieştenii apreciind comedia spumoasă pusă în scenă de regizorul macedonean.

La conferinţa de presă care a anunţat noua premieră, regizorul Aleksandar Ivanovski a felicitat echipa de actori a teatrului ploieştean pentru profesionalism şi a promis, ca în măsură de timpul i-o va permite, să continue colaborarea cu Teatrul Toma Caragiu.

Piesa lui Michael Frayn,  care are la baza un text scris in tinerete de Cehov si descoperit postum, este o poveste despre viata burgheziei rurale rusesti din secolul al XIX-lea, plina de clasicele neintelegeri, dorinte nestapanite si nostalgie pentru vremuri disparute.

În distribuţia spectacolului îi veţi regăsi, printre alţii, pe Cristian Popa, Ada Simionică, Dragoş Câmpan, Ioan Coman, Marian Despina şi pe cea mai nouă "achiziţie" a teatrului ploieştean tânăra Theodora Sandu.