Situaţie incredibilă la Primăria Ploieşti. Primarul Adrian Dobre convoacă o nouă şedinţă de îndată a Consiliului Local Ploieşti pentru luni, 5 iunie, ora 19.00 deşi nu există avizele Direcţiei Juridice şi a celei Economic pentru proiectul aflat pe ordinea de zi.

Conform, documentelor publicate pe siteul municipalităţii- www.ploiesti.ro  nici şedinţa de duminică nu a avut aceste avize, deci, chiar dacă ar fi existat cvorum proiectul nu ar fi putut fi discutat neexistând avizele de specialitate.

Interesant este că în avizele prezentate pe siteul municipalităţii reprezentanţii Direcţiei Juridice se pronunţă asupra valorii economice a mărcilor, iar cei de la Economic despre legalitate. Adică, nu acordă avizele pe care ar trebui să le ofere conform prevederilor legale!

Circul va continua şi astăzi, când primarul Dobre încearcă din nou să obţină un vot favorabil pe proiectul privind “însuşirea evaluării mărcilor”.

Nu spune însă nimic despre dorinţa suporterilor privind încredinţarea mărcilor către clubul Petrolul ’52, aşa cum cer de mai bine de 10 luni suporterii Lupilor Galbeni.

Senzaţia noastră este că primarul are un scenariu bine pus la punct….va încerca prelungirea aşa numitei însuşiri a mărcilor de către CL până când va expira termenul la care Petrolul 52 se poate înscrie în competiţiile organizate de LPF şi FRF. Noi credem că acest lucru se numeşte înşelătorie!