Veşti proaste de pe şantierul pasajului Mărăşeşti. Deşi a fost vehiculat termenul de 30 aprilie pentru finalizarea lucrărilor, informaţii de ultimă oră arată că podul ar putea fi gata abia la finalul lunii mai.

Cauza: nepăsarea angajaţilor Primăriei Ploieşti care în loc să verifice zilnic problemele apărute pe şantier, preferă căldura biroului, bătându-şi joc de ploieştenii plătitori de taxe şi impozite.

Şi vremea rea din această perioadă a dus la întârzierea lucrărilor cu cel puţin o săptămână

În plus, a fost identificat un nou viciu al proiectului: deşi pasajul are două benzi pe sens, de la sensul giratoriu de la intrarea în Parcul Municipal şi până la Centura Ploieştiului, şoseaua are doar o singură bandă pe sens, fapt care va duce la ambuteiaje de trafic.

Din păcate, din toată această abrambureală cei care suferă sunt ploieştenii care sunt nevoiţi să aştepte zeci de minute în trafic pentru a putea intra sau ieşi din Ploieşti la orele de vârf.

Oricum, astăzi se anunţă o şedinţă importantă în Primăria Ploieşti, şedinţă în care se vor discuta, printre altele, cauzele întârzierii finalizării pasajului