Liberalii au anunţat că nu vor vota, astăzi, pentru desemnarea primarului interimar al Ploieştiului, după ce postul a devenit vacant prin demisia lui Iulian Bădescu. Consilierii PNL vor fi prezenţi în sală pentru a exista cvorum, dar nu vor vota în niciun fel.

În contrast cu decizia PNL, liberalul Paul Palaş a trimis o declaraţie de presă prin care le cere colegilor să lase deoparte jocurile politice şi să aleagă interesul cetăţenilor.

"Demisia domnului Iulian Badescu din functia de Primar aduce Consiliul Local al Municipiului Ploiesti in fata unei mari provocari:  delegarea atributiilor Primarului catre o persoana capabila sa duca la bun sfarsit investitiile aflate in acest moment in derulare.
Fac pe această cale un apel la colegii mei consilieri să lase la o parte jocurile politice şi orice alte interese nelegitime şi să ia o decizie în favoarea ploieştenilor, care aşteaptă de la noi să le reprezentăm interesele. ", a afirmat Paul Palaş în declaraţia de presă pe care am primit-o la redacţie.
 
Consilierii locali ploieşteni întâlnesc astăzi pentru a desemna persoana care va prelua atribuţiile de primar interimar.